HunGeo
2016.02.28
|
|
0 0
2196
|
Nem értem mit kell proliskodni, és olyan szavakat megpróbálni a számba adni, amiket se nem mondtam, se le nem írtam? Ha ennyire zavar benneteket egy adott kultúrában elfogadott dolog, akkor mégis hogyan tekintetek azokra az ott élő emberekre, akiknek pl a kakasviadal természetes? Vagy azokra a látványoságokra, amiket ezek az emberek alkottak? Ugyanilyen lekezelő arroganciával? Ugyanilyen "én vagyok a nyugati mindentudó okos, mert van korlátlan internetem"? Ugyan már! Ha nem érdekel, nem voltál, nem tapasztaltál meg ilyet akkor mitől érzitek magatok felhatalmazva arra, hogy arról véleményt formáljatok? Esetleg érdemi véleményt alkottok, de mi alapján is? Az eltorzúlt érzéseitek és a korlátlan internetnek hála!? Aki proli, az maradjon a kaptafánál és szemetelje teli a fórumokat olyan komoly dedós kérdésekkel mint, hogy hol van szállás, mennyi a transfer a repülőtérről, hol lehet pénzt váltani, hol van kihalt fehér homokos tengerpart "occsó" de azért öt csillagos vendéglővel "mégoccsóbban", ki a megbízható sofőr "occsón, de azért beszéljen magyarul", hol van helyi abc ahol fellehet tölteni az otthonról hozott konzervkészletet meg ilyenek... A kakasviadal úgy tünik egy ilyen választóvonal a proli meg az utazó között |
|