cenus Creative Commons License 2016.02.28 0 0 11966

Szia. Ennyit mondtak. Soknak éreztem én is,  és nem is merek annyit rakni. Zsírmentes testtömegről van szó, azt elfelejtettem írni. Az nálam 64 kg, ez az elvileg zsírmentes tömeg, tehát nem 8-12%-os testzsír százalékra számolva, ami a cél lenne, hanem teljes zsírmentességre. Tehát a jelenlegi 78kg-omal 62g-ot teszek bele. Azelőtt 30g-t raktam, a javaslat után emeltem erre a szintre. Szerintem, hogy ki mennyi ch-al tud fogyni az aktivitáson is múlik. Elég sokat futok valószínűleg ezért. Csak egy hete raktam erre a szintre és egy kicsit növekedett a testtömegem, most reggel mértem. Előfordul, ha az ember emel rajta, első-egy két hétben növekedést tapasztal, de utána elindul a fogyás. Így volt a 3,5g/tskg-nál is de a legutolsó héten 60 dekát fogytam és a fogyás üteme gyorsulást mutatott, ezért emeltem. Adok pár hetet ennek is. 2g-rol indultam és itt tartok, a közérzetem lényegesen jobb így z biztos. Egy nagyon lassú, heti kb. 30dekás fogyást szeretnék belőni, bár nem biztos hogy ez így működik. Mindenesetre megpróbálom, kísérletezek kicsit! :)

Előzmény: Seldonkúper (11965)