cenus
2016.02.28
|
|
0 0
11966
|
Szia. Ennyit mondtak. Soknak éreztem én is, és nem is merek annyit rakni. Zsírmentes testtömegről van szó, azt elfelejtettem írni. Az nálam 64 kg, ez az elvileg zsírmentes tömeg, tehát nem 8-12%-os testzsír százalékra számolva, ami a cél lenne, hanem teljes zsírmentességre. Tehát a jelenlegi 78kg-omal 62g-ot teszek bele. Azelőtt 30g-t raktam, a javaslat után emeltem erre a szintre. Szerintem, hogy ki mennyi ch-al tud fogyni az aktivitáson is múlik. Elég sokat futok valószínűleg ezért. Csak egy hete raktam erre a szintre és egy kicsit növekedett a testtömegem, most reggel mértem. Előfordul, ha az ember emel rajta, első-egy két hétben növekedést tapasztal, de utána elindul a fogyás. Így volt a 3,5g/tskg-nál is de a legutolsó héten 60 dekát fogytam és a fogyás üteme gyorsulást mutatott, ezért emeltem. Adok pár hetet ennek is. 2g-rol indultam és itt tartok, a közérzetem lényegesen jobb így z biztos. Egy nagyon lassú, heti kb. 30dekás fogyást szeretnék belőni, bár nem biztos hogy ez így működik. Mindenesetre megpróbálom, kísérletezek kicsit! :) |
Előzmény: Seldonkúper (11965)
|
|