Rahed Lee
2016.02.23
|
|
0 0
5370
|
Ha egyszer még a 25-öst is sikerült neki leverni, akkor ez is azt igazolja, hogy minimum 20A kell neki.
Azért ez biztosan konstrukció függő is, nem csak attól függ, hogy fogyós vagy awi. A 200A-es kínai awi invertereim is rendesen megrántották bekapcsoláskor a hálózatot, elhalványult a világítás egy pillanatra, de nem verték le 200A-es hegesztőáramnál sem a C16-ost. A 200A-es Ergus úgy kapcsol be, hogy még csak meg sem rezdül a világítás. Lehet, hogy van benne lágyindítás, de olyan finoman indul, hogy alig hallani. Ki tudnám cserélni 25A-re a garázsi megszakítót, de szerintem nálam a falban 1.5-es rézvezetékelés van csak. Nem akarom felgyújtani a házat. Az óránál 32A-es van, a bejövő az bírná, de a belső szerelést nem én csináltam. Ha ki akarnám deríteni, akkor mindenhol meg kellene bontanom a villanydobozokat. Van ahol a tapéta alatt van. Ennyit nem ér a dolog.
Sok nagytestű magyar fogyósnál Weldi 181 / MIG 181 legyen trafós, vagy inverteres, az áll a leírásában, hogy C16 elég neki. Tehát biztosan megoldható lenne a Jasic-nál is. |
Előzmény: rudey (5368)
|
|