Zoli1949
2016.02.22
|
|
0 0
1898
|
Szia Sanyi!
Örülök a vételednek, mert nagyon szép állapotban van és annyi kocsival és felszereléssel nagyon jó áron jutottál hozzá. Engem a gyermekkori Előrém utáni nosztalgia miatt is ez a készletez érdekel. Nem tagadom, ha elő bukkanna valahonnan egy Helikon készlet, azonnal rávetném magamat, pedig élőben még soha nem láttam. Annak idején az öcsémmel együtt egy alap Előre készletet kaptunk a szüleinktől. Őt annyira nem érdekelte, engem viszont nagyon, ezért az összes spórolt pénzemet állandóan a bővítésére és fejlesztésére fordítottam. Az öcsémnek és nekem is van két-két fiunk, de agy közöttük a korkülönbség. Így ahogy az enyémek kinőték az öcsémnek adtam, ahonnan valahova eltűnt. Mindig is sajnáltam és tavaly ősszel nekiálltam egy készlet összegyűjtésének. Lassan- lassan már összeáll, de még vannak hiányok. Természetesen olyan dolgokat is elkészítek, ami nekem soha nem volt, illetve nem is volt a pénzverdei vasutak tartozéka. Ilyen a sínek kereszteződése. A régi Ezermesterekben annak idején sokféle dolog leírása jelent meg. Ezeket már összebúvárkodtam és a megvalósítást várják. A gépbe be is szkenneltem, ezért, ha bárkinek kell, drótpostán elküldöm
Üdv: Zoli |
Előzmény: BE200 (1893)
|
|