Az összes rokonom nagyvárosi, így ebből az élményből kimaradtam, de olyan kedves videók vannak a neten, az egyiken egy kb. 80 éves néni dagasztja a nagy dagasztóteknőben a kenyeret, méghozzá olyan elánnal, hogy le a kalappal előtte. Ahogy mondani szokták, látszik, hogy "benne van a kezében" a technika :-)
Egyetértek, én sem szeretek "extrázni" (a pikk-pakk sütiket, tésztákat szeretem), egyrészt lusta is vagyok hozzá, másrészt a csuklóm tényleg nem bírja, ez utóbbi, valóban nem csak kifogás:-)
Igen, köszi, segít, hasonló űrtartalmű csészét szoktam én is használni pl. a rizsa kiméréséhez.
Az én öntöttvas lábasomat Anyukámtól kaptam kb. 22 évvel ezelőtt, kívül zöld, belül vajszínű, neki volt fekete is, Édesapám a mai napig abban főzi a pörköltöt, mert szerinte, az igazi pörkölt "vaslábasban" készül :-)