A japánok használják és tudod a JAPÁNOK!.Azért ez a téma is megér egy misét. Ez úgy történik mikor még kicsi, bizonyos idős a fürt belemártják egy giberelines oldatba, amit bizonyos idő után megismételnek.A giberelin nem egy ördögtől vett valami ,olvass utána a neten.A giberenin ott van minden növényben, ő felel a növekedésért(tömören),tehát te csak egy kicsit rásegíted,hogy nagyobb legyen a bogyó, meg a fürt,utána ha túl nagyra nő csupán lemetszik egy hosszú hegyes ollóval az alját ,és olyanra alakítják amilyenre szeretnék, vagy amilyen a termesztő szabványa.Így a bogyók óriásiak lesznek a fürtök pedig mértani pontossággal egyformák.A piacon letolnak mindent és mindenkit, mert minden a pénzről szól..A wuxált akkor mért fújod és miért trágyázol, gondolod azokban nincsen hormon ?Csak eltakarod a szemed,becsukod a szád, és befogod a füled,apám meg annak a nagyapja is így csinálta.Aztán ha jön valami új én nem csinálnám, csinálják csak a japánok.De azért ha meglátsz valami új hi-fit vagy kocsit, vagy egy új japán szőlőfajtát( a nőt nem is merem írni mert nem tudom hány impotens olvassa)menyit adnál azért, hogy neked is lehessen ilyen. Miért nem elégszel meg a kövidinkával? hát az is jófajta és magyar.Ezért tartunk itt.
Még meg se próbálsz vitatkozni rögtön kategorikusan,én nem használnám! aztán ha már mindenki használja jó akkor én is. Csakhogy már lemaradtál.Most nem csak erre a témára gondoltam úgy általában mindenhez ilyen a hozzá állásunk, félünk minden újtól, azt lessük ,hol van benne a csapda.
Szerintem levegőt se szabadna venni mert minden tele van sz.r..ral és 5 perc alatt meg lenne oldva minden további probléma.Még szerencse,hogy nem mindenki így gondolkodik.