.Guriga. Creative Commons License 2016.02.16 -1 0 3307

Szia!

Intézkedni ilyen formában semelyik moderátor, de még adminisztrátor sem képes, nincs ilyen opció!

Változás nem nagyon valószínűsíthető, de nem kizárt. bevezetése óta sokan tették ezt a +/- szóvá, de semmi reakció a tulaj felől, így inkább a tartós megmaradására kell berendezkednünk.

Visszanéztem kicsit hozzászólásaidat és tisztán látható, hogy az utóbbi időben kaptál több mínuszt. Az év elejéig alig volt negatívod tehát a változás mostanában történt! Valószínűsíthető, hogy vannak a fórumon, kik az "alapjogban" megadott anonimitást ilyen gyerekes módon használják ki, nem tudható. Lehet az is hogy te változtál és a többi felhasználó ezt így jutalmazza, vagy valaki tényleg rád szállt az utóbbi időben. Az elsőre a megoldás az önvizsgálat, a másodikra a "lekakilom" tabletta beszerzése és fórum használat előtti közvetlen bevétele mindaddig, míg nálad is ki nem alakul hogy ne vedd magadra az itteni dolgokat. Tudom, könnyű ezt mondani, de hidd el mindannyiunknak megvan a maga "csodálója" itt, kik az egyszerű piszkálódástól kezdve, az itteni világot összemosásával folytatva egészen a külső IRL fenyegetésig elmennek! Na az már nem hogy kicsit kellemetlen, de már közelít a mániához is, ami sok esetben csak rosszabbodik! 

Tehát egyet se bánkódj ilyen apróságok miatt! Ignoráld, kivel nem tudsz jókat beszélgetni, hagyd a mínuszokat figyelmen kívül (az önismereti relaxtréning után) és ne tedd szóvá, mert azzal csak olajat öntesz a tűzre és a neked ártani szándékozókat elégíted ki.

Remélem valamelyest tudtam segíteni!

Előzmény: Törölt nick (3306)