Dezso1989
2016.02.11
|
|
0 0
5895
|
Valóban van hasonlóság a film és a Guns marketingstratégiája közt.A Guns mindig is híres volt arról egyébként, hogy konkrétan az első koncert előtt nem tudott meg semmi konkrétumot a publikum(felállásról, Axl-ről, dalok összetételéről stb.) csak amikor lement a buli. Régen is így volt végülis, csak akkor ugye internet nem volt.Van ami sosem változik. Ezért nincs hír a menedzsmentről se.Szerintem maradt a Beta family, Slash és a többiek menedzsmentjével együtt max. A New Era mint oldal annak idején megszűnt.Kezdetben a A_Profi(aki nem tudná vagy ő volt az admin)bejelentette, hogy ő kb. addig csinálja az oldalt, amíg kijön a CD és Axl is egyenesbe hozza az új GN'R-t.Közben többször feltörték az oldalt hackerek.Majd át lett adva az oldal irányítása Profi által egy másik felhasználónak, aztán még futott egy darabig, majd végleg megszűnt. Legalábbis én így tudom, de senkinek a nevében nem akarok beszélni. Újra lehetne éleszteni, a Facebookon történt is a reunion bejelentés után egy kis mozgolódás, osztották a híreket ezzel kapcsolatban, de most megint eltűnt..talán, mert nincs is akkora horderejű hír. Ha már hír: a legfrissebb pletyka szerint Izzynek csak kevés szerepe lesz ebben az egészben.Konkrétan egyenlőre csak a két vagas-i bulin vesz részt.Ez csak pletyka.
|
Előzmény: Danny Ocean (5893)
|
|