Dezso1989
2016.02.10
|
|
0 0
5888
|
Nem valószínű, hogy lesz közvetítés, de majd kiderül. Szerintem is, igen azért bujkál Axl, mert jelenleg próbálja formába hozni magát fizikailag és talán a hangját is.Nem mellesleg ő minden új nagyobb korszaka vagy turnéja előtt ezt tette.Régen is.Szerintem most is új külsővel és fazonnal fog előállni.Hangilag meg ha mondjuk hozná a 2010-es szintet az nagyon jó lenne és szerintem elég is.Nyilván nem fogja megint felkapni a biciklis gatyót, azok az idők már elmúltak. A harcsabajusz elhagyása nem hiszem, hogy konkrétan a ChineseD korszak végét jelezné.Akkor már inkább a classic logo feltűnése utal erre. Izzy feltűnésére szerintem is nagy esély van, pár dal erejéig, amire eddig is volt példa, mért most ne lenne, mikor Slash és Duff is ott van.Pláne, hogy pont a szülinapján indul a turné. Azért érdekes, hogy pár éve Axl azt nyilatkozta, hogy egynél több régebbi taggal nem fogja megosztani a színpadot egyszerre, erre tessék :) Szerintem valószínű, hogy hivatalos összetételbe egy hibrid felállást fogunk kapni: Axl, Slash, Duff és erre jön még rá még a mostani Gunsból Fortus és Ferrer(na meg persze Dizzy, ő már 91 óta Axlel van, mért most maradna ki ő is) Pittmant szerintem ejtették, legalábbis erre utal, a pár héttel ezelőtti tweeter és facebook bejegyzése is.Erre jön, mint már mondtam, még vendégként Izzy, és talán Steven egy pár dal erejéig...jelek szerint úgy néz ki, hogy Sorum és Gilby kimaradnak teljesen. Ti mennyire látjátok esélyesnek Adler részvételét a dolgokban?Tudom, hogy rajta nem múlna :) Az SW-s hasonlat pedig jó volt :D (Annyit hozzátennék, hogy az Ébredő Erőben, Luke Skywalker bujdosott remeteként, de amugy jó ;) ) |
Előzmény: murray (5887)
|
|