Danny Ocean Creative Commons License 2016.02.10 0 0 5886

Szerintem sem lesz most már sajtózás április 8-ig.Majd lehet utána elmegy a Jimmy Kimmel show-ban a nyári turnét promózni.

Csak apróságok lesznek mint eddig,próbahelyi képek,híresztelések,turné dátumok,de hogy Axl nem fog megjelenni addig sehol az biztos.

A Jimmy Kimmel show-t is visszamondta:)https://www.youtube.com/watch?v=yyCZ6irNhkM ,a születésnapján és a Super Bowl-on sem volt GNR.

Az a kép amiről ment a találgatás,hogy mostani kép-e a "harcsabajússzal"szerintem se mostani,inkább 2010 körüli képnek tűnik,akkor viselt ilyen sapkát.

A decemberi képen már nem volt bajúsz 2009 óta először,ami szerintem nyilvánvaló utalás volt arra,hogy vége a Chinese érának.

Amikor áprilisban visszatérnek a színpadra mindenki meglepődik majd milyen formában lesz,főként azok akik a legutóbbi képét látva röhögtek.Lehet csak decemberben kezdett edzeni,de 4 hónap alatt formába lehet jönni.Személyi edzőt is kaphat,egy ilyen reunionnál,ahol 3 millió körül keresnek/show szerintem ez a szerződés része is lehet.

Remélem hangilag is rendbe lesz,de addig az Ébredő Erő mintájára fog rejtőzködni Obi Wan Kenobiként.Nem hiába kezdték a reunion promót a moziban a SW előtt reklámozni. :-)

Április 8 amúgy Izzy születésnapja,szóval remélem ott lesz ő is ,Steven is,ha csak pár dal erejéig is.Két hónap!:)

Előzmény: Dezso1989 (5884)