hellsing Creative Commons License 2016.02.08 0 0 9970

Ne haragudj, lehet, hogy rossz legókockákat nézegetek, de nem tudom összerakni, hogy mire gondolsz. A strict hibát önerőből kiküszöböltem (amúgy a php.net példája magával hozza a strict hibát), az meg nem esik le, hogy a 2014-es Out of sync hibát hogy kerülhetem el.

A 2014-esről ennyit ír a MySQL doksija::

Commands out of sync

If you get Commands out of sync; you can't run this command now in your client code, you are calling client functions in the wrong order.

This can happen, for example, if you are using mysql_use_result() and try to execute a new query before you have called mysql_free_result().

It can also happen if you try to execute two queries that return data without calling mysql_use_result() or mysql_store_result() in between.

Akárhogy nézem a kódomat, sz'tem minden benne van, aminek ott kell lennie: először multy_query, aztán store_result, aztán free_result. A 2014-es hiba csak akkor jön elő, ha keverem az utasításokat (pl. insert és update, vagy truncate table és alter table egy csomagban). Ha n+1 insert vagy update van egyben, az hibátlanul lefut.

Légszi egy kicsit szájbarágósabb stílusban rávezetnél a megoldásra?

Előzmény: NevemTeve (9969)