vaz05 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 4928

Igazából nekem is az új felé húz a szívem. Szerintem ezek a nagyobb szerszámgép márkák még jók újban, Metabo, Dewalt, Makita és még talán a kék Bosch, meg a Hitachi is. Én így sorolom be őket minőségileg. Az ilyen Fein, Hilti az még felsőbb kategória, de nekem ezek fölöslegesek mert nem ipari használatra kell, meg az áruk is igencsak borsos. De ugyanakkor itt motoszkál a gondolat hogy jó lenne fele áron kifogni valami nagyon megkímélt gépet, mint neked is az Ergus.

De viszont bele is lehet szaladni valami leharcolt gépbe és akkor többe van a leves mint a hús.

Nekünk a 2éves Nikon fényképezőnk halt meg, kérdezem aki javította milyet érdemes venni újban. Azt mondta semmilyet mert pár évre vannak tervezve,(de szinte minden háztartási eszköz is) a Nikonon meglepődött mert azok még úgy ahogy jók(voltak). Pár év múlva a hazai gyártású trafós co gépekben ha még lesznek, csak a trafó meg a gépház lesz magyar. A többi alkatrész mind kínai lesz, meg már sokban ma is az. Ami nem feltétlen baj, de a kínai tud nagyon jó minőséget meg silányat is csinálni, attól függ mit fogsz ki. A trafósok sem lesznek olyan megbízhatók mint a régiek, csak egyszerűbbek az inverterektől.

Előzmény: Rahed Lee (4922)