Ujjabb GOPDebate te buta, Jajj Idesanyám meghalok...
1.: Ne fogjon könnyelMÜen, senki, a hurok pengetéséhez... Nos ha az ÖRÖK LÉTBEN VAGYUNK, vagyunkhoz... Itt? - rémségesen agymosva vagyunk, meg... nem akarok drastikus lenni... de itt a hugysavba kell behozni... ami nincsak mindenki egyaránt dühödt, van aki jobban, van aki kevésbé... mert a hormonjai már...alábbb csapkodnak, deee... Na most mégis JÓ HIRT azoknak, akik jó hirt s ir...a sebünkre, az nem lehet...hogy annyi sziv hiába vérzik... hogy csak ÖRÖK LÉT VAN, amihez mivel bele kezdtem...
2.: Ha én nem vagyok, akkor Isten sss... mert előbb lennem kell hogy legyek a Magyar Ok IstenMamaAtya - Jézusuk a TestLélekvér(edény-tst)ünkben egyek vagyunk, vagyunknak a megértése...Nos ez azért kellett (hogy egyek) most...mert Danold el ezüst gitár... na Trump tromfol... ÉN A COANTRYMAT SZOLGÁLOM... azaz Magyarra leforditva: Isten szolgálat = MagyarOrszágMennyországunk örök hü de hüe? - tudatos szolgálata... (fidelem, az hogy Magyar ok Mennyországai...ami abca ultra kezet sem emels senkire, gondlátban sem, mert látod hogy hogy hogy...)
3.: Az éjjel PRÓFÉCZIA -szia szia szia... álmom vala, amit a Mi is vagyunk (ufok) tópikba sem irtam még le... de ami lenne... amit a BbLiaából kisalabakterizálnak rázznak... azaz ... idő ki... A Magyar ok Mennnyországaiban sose ollan hogy...háboruzni meg még gondolatban sem bántják meg egymást... mert örök Világosság meg Értelem vala, tehát amit okozol a másik vagyo(is vagyok) l?- (ha Jézusunkban egy, az a Jézus él!!!) tesvérednek az neked is kell 77zeresen az örök göbökön kkk... hogy fájjon... miért is akrnék magamnak kinokat...amit megint csak én tudom... ha van ollód? - elvágni??? -amit csak nagyon gyatrán, hogy mindem ami történik... az mi értünk, vagy miattunk??? - Tehát, amit a BbLia ér(ár árt a piáce of art) értelmezői belénk vágnak... (nincsak lóhus a szádba, vize ((vzelőjével)) a trokotokba...)
4.: 4!- nagy ollan mint a volt két wallagháboru vala... lenne... nosza, amire menn a VÁLOGATÁS...na monduk... ollan hogy TEREMTŐ? - VAGY VALAKI TEREMTETTE VOLNA EZT... ollan nin!!! Egyzerü, ha ÖRÖK LÉT van csak, márpedig csak az van! - Ha nins, akkor TÉL!!! MOST FAGY ÉS HÓ S HIDEG RIDEG ÉS HALÁL...talán amit mi magyarok egymást közt megfigyelhetünk...OLLAN HOGY SZERETET??? - na ollan irgalmatlan keserüség van, hogy ha van keserübb...akkor csak arra felé... fel é? -nem, jahhh... azt kell inni, mig ki nem ittuk a kehellt klo ákká klo ákká klo ákká...
5.: Amiket ullabban láttam, az ugy irom le ahogy láttam, mert én is akarnám tudni...ugyanis az én agyamba is... pisss... na hugysav vala... Nincsak ha csökken a sava...na most amcsiba amóniát adnak az ivővizhez... ami ismét... kérdelek, nins meg merevedve a nadlábbujjad da da da...Na lényegében...talán mindig is igyekszem hogy a legegyszerübben tudnám be villogni...ja, van egy igen erős mágnesem... na a kezembe tartottam... s a kezem megmarjult... na a szivet...egy erős magnessel azonnal meg lehet állitani ...zerintem tem tem ttt...
6.: Most ollant fognak betenni Mózé székébe, aki meg meri s tudja nyomni az atom gombot, nyomd meg a gombot, kapsz egy sült combot...amit esetleg részletesebben... ha megengeditek... Többek közt, amit ...hogy abcullaultra az ÉGIEK... talán az ujabb látomásom is... ugyanaz hogy akik keresik az ÖRÖK LÉT??? - érted, lé??? -azokkal... pontosan hogy hogy... egy bitta... amit ha tudok nektek adni...hogy ha keressük az Örök Igazságot (szem kinitni s most hol vagy világosság...arcval a Nap felé...vasut si si sin) sose halunk meg...ami ismét...talán most tröbbet tudok mondani, hogy mi mi mi...mi sose halunk mekk... mert Örök lét, lát, vagy TÉL, na hogy farok... Egyzer vót egy mehemed...
Isten birka brrr...