Sándor111 Creative Commons License 2016.02.03 0 0 4282

- Nálam az egyetlen nagy szívatás egy faiskolában volt, ahol én választottam ki a növényeket. 3 év múlva kiderült, hogy mind a három akkor 2m-es eperfa köszönőviszonyban sincs azzal a fajtával, amit akartam. Ezzel szemben online még nem volt negatív tapasztalatom.

- Ez a német eladó velem eddig halál korrekt volt. Amikor a 2 eperfa mellé még kettőt vettem, egyet adott gratis. Három nap alatt leküldte, igaz hogy előbb utaltam mint rendeltem.

- Viszont tipikus német precíz, semmit se bíz a véletlenre, minden fügéje csak dézsás, amit aztán csak akkor merészel kiültetni, ha jó nagy fölöslegben van és ha lefagy semmi gond. Legalább megvan a vevő felé a fagytűrésről a tapasztalat.

- Német helyesírása általános iskola 4. osztály (alatti). A webáruházban kiírtakat biztos valaki átnézi neki. Néha rá kell kérdezni mit óhajtott írni. Akkor bocsánatot kér és beír még néhány kifelejtett betűt a szóhoz.

- A jelenlegi kollekciója igazából csak érdekesség. Szerény szubjektív véleményem szerint egyik sem produkál közel sem annyit összetett versenyben (íz, termésmennyiség, aszalhatóság, etc.) mint azok a fajták, amikről már itt az unalomig szövegeltem. Mondom ezt annak ellenére, hogy az általam favorizált változatokról rendelkezésre álló infók is másoktól származnak.

Előzmény: vinczezol79 (4279)