Sziasztok!
Nagy Bosznia fan vagyok,rengeteget motorozok arrafelé! Jajcébe már nagyon sok alkalommal voltam motoros találkozón. De természetesen minden felé kóboroltam már!
Tavaly lakókocsival Split irányba is Banjaluka-Jajce-Bugojno-Kupres-Split vonalon mentünk minden gond nélkül! Jajcében van egy hostel tulajdonos barátom Vinko Bogic,övé a Youth Hostels ami a Pliva folyó mellett van közel az óvároshoz ahol a vár is van! A hotelt ajánlom mindenkinek,mert nem drága,és van saját kis étterme ahol fillérekért lehet enni-inni!
Idén is Bosznián keresztül mennénk le a Peljasac félszigetre de most Szarajevo-Mostar/Neretva/ útvonalon. Blagajban tervezek egy kétnapos megállást a kempingben,mivel a nejem még nem látta Mostart és Blagajt. Én már többször motorral.
Szóval a lényeg amit kérdezni akarok,hogy mivel tudom a metkovici határ átkelő nagyon zűrös,hosszú sor mindkét irányból/motorral ez nem volt gond/,szóval olvastam,hogy lentebb írta valaki a Tito hídon átkelést amivel ki lehet kerülni a nagy határ átkelőt!
Nos érdekelne,hogy lakókocsival megoldható ez a kis kerülő? És kicsit bővebben érdekelne a mikéntje!
Előre is köszi a választ!