korimv6
2016.01.26
|
|
0 0
9035
|
Szia. Én is családi autónak vettem. Direkt Tour kivitelt kerestem. Sajnos sok olyan van, amit Tournak hirdetnek, de nem az. Ebben az összes oldalablak körül műanyag kárpit van, plüssös a belső szőnyeg, elöl két szimpla ülés van, a hátsó ajtó egyben, felfelé nyílik. Ennél már csak a Westfalia kivitel királyabb. Sajnos nagyon kevés Vivaron van mindkét oldalon tolóajtó, pedig jó dolog. Sajnos az üléssorok csak a Westfaliában tologathatók, többiben csak kiszedni, illetve a hátsó sort előredönteni lehet,ezzel növelve a csomagtartót. Azt jem tudom, hogy egy sima Vivaro, aminek nem burkoltak a hátsó kerékdobjai, mennyire hangos, de a Tour teljesen halk, zörögni nekem egyedül a műszerfal teteje szokott, de jópár kipróbált autóból csak ez csinálja, de nem egyedi, mert youtubon is láttam videót a jelenségről. Nálam 6 hangszórós a hifi: 2 magas a műszerfal tetejében, 2 mélyközép az első ajtókban, 2 kissebb 1 utas hangszóró a hátsó üléssor felett. A magnó féderezhető, így a hátsó hangszórókat le tudod halkítani ( vmelyik fatökű tesztelő újságíró írta, hogy zavarta amiért hátul nem lehet külön szabályozni a hangerőt. Nem tudom, ez miért nem jutott eszébe). A gombbal az összes ajtót zárod, de nem lehet sebességfüggővé tenni. Az oldalajtókon is van gyerekzár. A hátsó ablaktörlő nagyon hasznos a felfelé nyíló ajtón. Ajánlom, hogy tetőklímásat keress, amiben működik is a klíma. A hátsó térbe az első és középső üléssor közti rácsokon jön némi meleg levegő, de ebben a T5 megoldása sokkal jobb, ahol a meleg is a tetőben lévő rácsokon jön. Én 2.5 DTI-t vettem, aminek 8 liter körül van a fogyasztása. Ha teheted nézesd át szerelővel, mert rengeteg a lerúgott példány. |
Előzmény: ban.laszlo (9034)
|
|