Sziasztok!
Vivaro vásárlás előtt állok, végig kerestem a fórumot, de rengeteg bejegyzés van. Családi autónak szeretnénk venni a saját magunknak. (7 fős család).
Tudtok segíteni alábbi kérdeseimben:
-van-e értelme a hátsó ablaktörlőnek egy 9 személyes körbe üvegezett vivaro/trafic esetén? (Eddigi összes fedehátő és kombi autóimon szerintem volt létjogosultséga egy hátsó ablaktörlőnek). Vajon mi a helyzet a vivaro esetén hátsó ablaktörlő terén (ablakos kivitel esetén)?
-van-e létjogosultság a bal oldali tolóajtónak? (Gyorsabb ki/beszállás, esetleges több menekülési útvonal)?!
-állítható-e előre hátra valamelyest a középső és hátsó üléspad?
-Ha van bal oldali tolójtó, akkor a leghátsó sorból ki lehet-e szállni a bal oldali tolóajtón keresztül is?
-Középső üléssor sokkal praktikusabban van megoldva pl. a ford transit tourneo -nál, ahol ki lehet venni egy ülést a középső sor jobb oldali helyén. Az középső üléspadja adja a vivaro ár/érték arányában előnyét egy ford tranzit tourneo-hoz képest?
-gyerekzár van-e hátsó (tóló)ajtókon?
-A műszerfalon lévő lakat gomb lezárja-e az össze létező ajtót a vivaron, hogy a piros lámpánal ne ugorjon be senki a csomagtérbe?
-adott sebesség elérésekor a központi zár le tudja-e zárni az összes ajtót automatikusan?
-hány hangszoróval látják el ezeket a vivaro-kat?
-milyen a menetzaj az utastérben a 2. és 3. sorban?
-jól hallgatható-e a gyári rádió/CD a hátsó utasok körében?
-Van-e értelme négy évszakor gumival vásárolni? (Személyautóhoz vagyok szokva, cserélgetem télen nyáron, gondolom ezt folytatnom kell a vivaro esetén is...)
Köszönöm segítségeteket, tippeket!
Üdv.:Laci