4umos Creative Commons License 2016.01.25 0 0 4926

Nekem az a véleményem, hogy ilyen szintű dalokat Mustaine már megerőltetés nélkül bármikor képes írni annyi évvel, és rutinnal a háta mögött. Egy-két érdekes, különleges dalt találtam (pl. poisonous shadows) de a többi a csak jól, színvonalasan kivitelezett ipari szakmunka, semmint innovatív precíz mérnöki teljesítmény. Érzésem szerint lehozta volna ezeket a dalokat a legutóbb kirúgott két taggal is, nincs ezen mit szépíteni. Lehet Kiko Lourero, és Chris Adler virtuóz, csak nem itt a Megadeth-ben. Itt semmit nem érzek, amit pluszként tudtak volna belevinni a játékukkal. Persze, úgy nem is könnyű, ha úgyis mindent egy ember mond meg a végén. Ez volt a 15. nagylemez megjelenése  a zenekarnak(?). Apropó, zenekar. Szerintem pontosan ez az, amiért elég sok mennyiségi lemez született, semmint minőségi ebből a 15-ből. Tartom azt az álláspontot, ha nincs mögötted egy állandó stabil háttér, csak állandó átjáróház, akkor felejtsd el, hogy minőségi munkát fogsz tudni végezni. Persze, néha-néha ettől még becsúszhat egy-két jó eredmény, de azért az valljuk meg elég sovány vigasz.

Vigaszként inkább most legyen ez: :-)