Szuszi10 Creative Commons License 2016.01.19 0 0 43049

Sziasztok! Tegnap voltam az Optik-Mednel Femto kezelesen. A mutet tenyleg nem fajdalmas, utolag mar azt mondom nem volt nagy cucc es max 10perc lehetett mire elkeszult mindket szemem. Kozvetlenul utana felultettek es le kellett olvasnom a falon levo oran az idot, ahol meg a masodperc mutatot is lattam, holott a mutet elott szemuveg nelkul az sem biztos, hogy felismertem volna az orat a falon :D kozvetlenul a kezeles utan fatyolszeruen lattam, feher volt minden es nagyjabol 10percel ra elkezdett omleni a konnyem, de a doktorno azt mondta, hogy az a jo, ha konnyezik, mert akkor sokkal konnyebben gyogyul majd. A mutet utani 1,5-2ora az egyetlen kellemetlenseg, de csakis a konny folyas miatt, fajdalom, szuras semmi sem volt. Aztan ahogy a doktorno igerte, 3oraval a mutet utan mar minden rendben volt, ekkor mar eroltetnem is kellett, tvzni,  olvasni stb. Eddigre a fatyolos kod teljesen kitisztult es mar elesen lattam az utca vegen levo fa legaprobb agat is :) neha picit szarazabbnak ereztem a szemeim, de a mukonny es a szemcsepp hasznalata utan ez teljesen elmult. A mai egy napos kontrollon mindent rendben talaltak, 125%-os mind2 szemem, tokeletesen latok es vigyorgok mint a tejbetok, annyira hihetetlenul fantasztikus a sok eves szemuveghasznalat utan anelkul tisztan, elesen latni :) ma mar egyebkent mindent tudtam volna csinalni ha arrol lett volna szo, dolgozni, autot vezetni is siman, bar ma meg nem igazan tortem magam. Kint napszemuveget viseltem, de de kozel sem annyira fenyerzekeny a szemem ahogy azt vartam :) szoval aki gondolkodik rajt,  annak azt uzenbem, hogy nincs miert hezitalni, a 1,5oras mutet utani kellemetlen konnyezes ossze sem hasonlithato a latas elmenyevel. Tudom a penz nagy visszatarto ero, mert nem olcso ez a fajta kezeles, de tenyleg megeri sporolni ra :)