Képzeld, igyekszem végigolvasni mindent, de az utazásunk során 5-6 helyre megyünk, próbálok mindenre felkészülni, kiválasztani a legjobb helyeket, szállásokat, utánajárni egészségügyi dolgoknak, stb., mert kisgyerekkel megyünk, szóval bocsánat, ha téged zavar, ha kérdezek...
Normálisan kérdeztem, hogy milyen hely ez a Boracay, mert innen hiába nézegetem a képeket, olvasok blogokat, mindenki mást ír... inkább bízok azokban, akik itt vannak, ezen a topicon, mert itt már az utazásaim során sok segítséget kaptam.
Nehéz eldönteni, hova, merre, mert szeretnénk valami nem túl nyüzsgős, de mégsem halál unalom helyet találni, ami szép is... szóval ezért volt a FSZ első gondolata ez a hely, és köszönöm, hogy leírtad a véleményed róla, mert így már én is más szemmel nézem... de pár napon-héten belül döntenem kell, mert meg kell vennem a jegyeket, és tényleg csak úgy tudok, ha kérdezősködök az olvasgatás mellett. Igyekszem végigolvasni a topicokat, és lehet, hogy néha figyelmetlen is vagyok, kihagyok ezt-azt, de ami a gyerek mellett időm van, erre szánom.
Köszönöm még egyszer, hogy segítettél.