Sl5c
2016.01.13
|
|
0 0
5852
|
New Era Guns n Roses hungary fb-ról:
Tovább folytatódik a találgatás az újjáalakulú Guns N' Roses tagjaival kapcsolatban! A Pulse Of Radio beszámolója szerint Chris Pitman kiírta a Twitterre, hogy a menedzsment kérésére törölte korábbi, a Coachella fesztivállal és a Guns N' Roses-szal kapcsolatos posztjait. Pitman emellett törölte a biográfiájából azt is, hogy a Guns N' Roses jelenlegi tagja. Pitman a Coachella fesztivál fellépőinek hivatalos bejelentése után posztolta ki a Twitterre a Guns N' Roses logó kíséretében, hogy "Játszunk a 2016-os Coachella-n, készüljetek!" Majd ezt követően hétfőn törölte a fenti posztot és kiírta, hogy "Most szólt a menedzsment, hogy ne erősítsek meg semmilyen infót a Coachella-val vagy Gn'R-rel kapcsolatban. Szóval mindent tagadok!" Ezek után még azt is hozzátette, hogy "Amikor azt mondtam, a Coachella-n játszunk, arra gondoltam, hogy én és a kislányom, szeretünk a homokban játszani." A fenti események meglehetősen érdekesek, főleg annak fényében, hogy Pitman korábban kiposztolta a Gunsnroses.com-on látható rövid videót is, melynek állítása szerint ő vágta össze a hanganyagát. Plusz adalék, hogy a zenekar, bár még nem tudni, milyen összetételben, de már valószínűleg próbál a San Fernando völgyben található Mates Stúdióban. Legalábbis Slash múlt héten posztolt egy képet a gitárjáról, a stúdióból, ami ugyanúgy néz ki, mint az a stúdió, ahol Duff próbált a Guns N' Roses-szal 2014-ben. Nem sokkal később Duff is posztolt egy képet a basszusgitárjairól. Továbbra is csak Axl, Slash és Duff az újjáalakulú Guns N' Roses hivatalosan megerősített tagjai. Matt Sorum a LAX repülőtérre érkezve nem kívánta kommentálni az őt megtaláló újságíró azon kérdését, hogy miért nem vesz részt a reunion-ban. Forrás: http://www.blabbermouth.net/news/guns-n-roses-keyboardist-erases-coachella-comments-from-his-social-media-sites/ |
|