Dezso1989
2016.01.12
|
|
0 0
5847
|
Mennek a találgatások, hogy kik lesznek még benne a három tagon kívül. Ami eddig biztos:
Axl Slash Duff Dizzy Pittman
Ők mindannyian tettek ki megerősítő posztot a Facebook oldalukra.Továbbiakban(ahogy előttem a kolega is leírta) pletykálják, hogy Izzyvel közösen új dalokon is dolgoznak és hogy Adler és Izzy is valamilyen formában része lesz a reunionnak. A napokban egyébként a TMZ "összefutott" Mattel a reptéren és hogy hogy nem pont erről kérdezték őt is. Ő nem mondott semmit, csak intett, hogy nem válaszol majd sejtelmes mosollyal elviharzott. Állítólag ő nem lesz benne, mert tett valamit, ami miatt Axl haragszik rá.Valaki tudja mi lehet az?Én ugy tudom, hogy kb. 10 éve egyszer összefutottak és mindent megbeszéltek. Szóval semmi konkrét nincs azon túl, hogy Axl mellett Slash és Duff ott lesz Coachella-n(ami már szerintem önmagába is akkor hiszem, ha tényleg megtörténik kategória) Várjuk ki a végét.Az biztos, hogy nem indult jól a dolog, hisz mint tudjuk, Axl lemondta a szereplését a Kimmel Showban, bár a pontos okát nem tudjuk és talán soha nem is fogjuk. |
Előzmény: tono_t5H (5846)
|
|