Szia!
Szerdán délután megrendeltem, és csütörtök délben már meg is érkezett. Nagyon gyorsan ment :)
Első tapasztalatok: Nagyon formás kicsi, strapabíró, masszív háza van a gépnek, a ventilátor hangja is elfogadható.
Nagyon könnyedén lehet vele ívet fogni, szépen, könnyen lehet vele hegeszteni. Érezni, hogy van benne erő :), 60-80A-ral gyönyörűen megy a 2.5-es elektróda.
A hálózati kábele sajnos nem gumis, így egy kicsit merev. A hozzá adott két kábeleknek a hossza nekem elég lenne, de sajnos ezek is műanyag bevonatúak.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Teljesen más: Felkaptam az Iweld Fantom4-es pajzsomat, majd fogtam egy ívet. Utána leraktam mindent, majd 5 percet vártam hogy újra lássak. Nem tudom mitől, de úgy lemerült a pajzsban a gombelem, hogy már a LOW BATT sem világított (vagy esetleg hibás?). Lemerült elemnél a pajzs nem sötétedik be hegesztéskor. Elemcsere után már jól működött. Az a furcsa, hogy a kazetta gyártási éve 2014, és gépkönyvében az van írva, hogy az elem várható élettartama 3-5 év. A kivett elemen terhelés nélkül 2.6V-volt.