Octi19 Creative Commons License 2016.01.11 0 0 4449

Nagyon meg kellene azt a fejet nézni, szerintem ott valami huncutság van. Plusz erősítő nem kell, mert az van benne. Annak kell tápot adni ami benne van. Nekem is volt ilyen klón fejegység a Skodámban és nem volt sokkal rosszabb a tuner benne mint a gyári fejegységben.
Mondjuk az is igaz, hogy a többedik fantomtáppal lett jó, sajnos ezeket is 3-5 éves gyerekrabszolgák építik valahol egy dzsunkán Ázsia szegény-telepein egy marék rizsért...

Ha jól emlékszem az elsőről lepottyant a Fakra csatlakozó, a másodikkal marha zajos volt és ciklikusan is bejött valami zúgás, és talán a harmadikkal lett olyan amihez már nem nyúltam.

Érdemes vagy építtetni egyet (nem túl bonyolult áramkör, egy elektronikai műszerész simán össze tudja dobni) vagy eleve olyat venni ami azért jó pl.: Hirschmann

Szerintem bármelyik autóhifis boltba bemész akkor tudnak olyat ajánlani amivel nem szokott gond lenni... A vásárláskor tudni kell, hogy milyen antenna csatlakozás van az autódban, illetve az utólag beépített fajban. Mindkettővel kompatibilisnek kell lennie természetesen és általában a csatlakozón van kialakított hely a bekötésre is ahonnan egy kapcsolt 12V-ot vesz le a táp, amit modulálás után ráültet az antenna kábelre. Ezt az erősítőben lévő szűrő áramkör csatolja le és használja tápnak.

...hát nagyon leegyszerűsítve... ;-)

Előzmény: Törölt nick (4447)