MilkyMokka Creative Commons License 2016.01.10 0 1 43045

Sziasztok! Most január végén lesz egy éve, hogy megműttettem a szemem az Optik-Mednél. Dr. Nagy Zoltán Zsolt professzor műtött PRK-val, mert -6-os volt a dioptriám mindkét szememen, illetve a balon -6,25.

A bal a vezérszemem és folyamatosan az egy év alatt is mindig ingadozott a bal szemem látásélessége. Most is épp rosszabb, homályosan látom most vele most is a monitort. :(

Ez volt mindig is a problámásabb szemem: mindig ezt érte jobban a gyulladás, gyengébb is volt, a szemfenekemen lyuk van, a szemfelszín se volt olyan egyenletes.

Érdeklődni szeretnék, hogy Nektek volt-e ilyen, hogy majd 1 évnél is még mindig ingadozott? Vagy valami gond lehet? Nyilván visszamegyek az éves kontrollra majd és ott megkérdezem, de gondoltam előbb feltérképezem még, hogy van-e másnak ilyen tapasztalata.

Máskor van, hogy szinte észre se veszem a két szemem közti különbséget  (persze akkor is rosszabbul látok a ballal, de nincs ilyen eltérés).

Félek, hogy romlott és így marad... -1,5 dioptiára kaptam garanciát, ha annyi lenne az éves kontrollon, de nyilván annyi nincs.

Köszönö előre is!