Balkon aranya
2016.01.09
|
|
0 0
52899
|
Boldog ujevet kivanok kedves rozsaszereto forumtarsaim. Gyermekkorom ota vonzodok a rozsakhoz. Draga nagymamam oriasi rozsakertje szerettette meg velem ezen csodas viragokat. 💗Igy mikor kertes hazba koltoztunk elso dolgom volt par rozsa tovet beszerezni. Elso evben futotozsakat ultettem shutter's gold Es Don Juan fajtakat. Semmi gondom Nem volt veluk csodasan viragoztak. Aztan tavaly megtetszett a starkl katalogusban a soveny rozsa Es rendeltem 3 tovet. Meglepetesemre meseszepek voltak igy rendeltem Meg harmat. Megeredtek, nyiltak, Majd jott a fekete leves. Egyik naprol a masikra levelfoltosodast mutattak, majd rozsalisztharmatot, Majd tetvesedtek. Egesz nyaron permeteztem Mikor mi ellen Es Beteg leveleket szedegettem fel. Annyira elkeseseredtem hogy Nyar Vègèn mar Ott voltam kiirtom Az egeszet Mert megbetegitettek a futorozsaim, a rozsafaim, mini rozsaim. Szerintetek mitevo legyek? Mamuskam sose permetezett en is ellene vagyok Es csodasak voltak a viragai. Van ra esely hogy meggyogyulnak? Tel elott mar egeszsegesek voltak de Ez sosem tartott sokaig. :( Csatolok Majd kepeket geprol. Puszi mindenkinek Es boldog viragos ujevet kivanok! 💗🌸💐💝 |
|