Falco Alba
2016.01.03
|
|
0 0
627
|
Na, erre én mondhatnám, hogy anyám borogass! Ezt leszűrni az előzményekből igencsak zsigeri feltételezősdi.
Tervbe vettem, miután látom itt a nagy tudatlanságot a homeopátiával kapcsolatban, hogy még az "ellenérvek" is meglehetősen gyengék, nincs egy eredeti gondolat, egymást ismétlik azok, akik a szkeptikus oldalakon tájékozódnak, pedig a szkeptikusok általában nem kutatók, vagy szakértők egy területen, hanem a legmegkövesedettebb dogmatikusok, persze fizetett és önkéntes ügynökök is lehetnek köztük, de ha feltenném a kérdést, hogy ki melyik, nem hiszem, hogy tolonganának a jelentkezők. Maga a műfaj inkognitót követel, ez érthető így nem is vehetem zokon.... szóval leírom én, hogy nekem mik voltak a gondjaim a módszerrel, hol látom a gyenge pontjait, mit lehetne másképpen, mert nekem 10 évembe került használhatóvá tenni, viszont azóta remekül szuperál a dolog. A titok nyitja, amiért sikerült, hogy sok mást is tanultam, sok egyéb tapasztalat, amit át tudtam emelni, kiraktam a képet, mint egy puzzle-t. Nagy segítség az informatika és a kineziológia volt, az a két terület óriásit segített hatékonyan alkalmazhatóvá tennem a homeopátiát. |
Előzmény: mmormota (622)
|
|