Falco Alba Creative Commons License 2016.01.03 0 0 619

Teljesen mindegy, hogy milyen erős méreg van egy gombában, az legfeljebb a kezelés idejére van hatással, nem a végeredményére. Egy életerős gombamérgezett időben elkezdett homeopátiás kezelése a megfelelő szerekkel csakis gyógyulással végződhet. A képlet egyszerű: hányás-hasmenés szakaszban meg kell állítani a hányást, majd ha ezt elértük 1.5-5 órán belül be kell adni a májat megvédő szert, amire 5 lehetséges szer áll rendelkezésünkre, nevüket megintcsak nem írom le, mert "reklámozás" indokkal tettek már ki régebben, és nincs kedvem új nicket kreálni mostanában.

Feltételezem, hogy azt gondoljátok, pl az ebola gyógyíthatatlan a még elnemkészült vakcina hiányában. Az egyik nemzetközi homeopata szervezet már rég közzétette nyilatkozatát az ebola kezelését illetően homeós szerekkel. Mit ad isten, süket fülekre találtak. Pedig ugye az ebola gyógyíthatatlan, tehát nem igazán van mit veszteni. Láttam a javaslataikat, szerintem kissé túlkomplikálták a szerválasztást. Sokkal hétköznapibb szerekkel dolgoznék ismerve az ebola tüneteit - persze csak ha szükség volna rá, mert itt is fennáll az a szitu, hogy a fenének van kedve csak azért ebolát kezelni, hogy kipróbálhassa élesben, hogy úgy hatnak-e a szerek ebolánál, mint ahogy azt már megtapasztaltam pl a tüdőgyulladásoknál. 

Előzmény: Mungo (618)