snow.dog Creative Commons License 2015.12.29 0 0 492

Bár motoros csomagtér ajtó nincs a kocsimban, de pár napja az ajtó nyitással gondok vannak. Megérintem a kilicsit, hallom hogy halkan kattan valami, a kocsiban elkezdenek világítani a kormányon a gombok, de az ajtó, és a tükrök nem nyílnak. Ha ezt követően megfogom a kilincset, és nyitom az ajtót, akkor meg kinyílik.

Viszont ami ennél is rosszabb, hogy ma tempomattal mentem, egyszer csak kidobta, és valamilyen hibaüzenetet jelenített meg. Menet közben nem tudtam elolvasni. Megálltam, levettem a gyújtást, majd ismét ráadtam és az a hibaüzenet jelent meg (szabad fordításban), hogy az ütközésjelző rendszer meghibásodott. Holnap hívom a szervizt, és kérek egy időpontot. Remélem nem kell otthagyni a kocsit. Megjegyzem nemrégen voltam szervizben, és mivel az adaptív sebességkövetőre is panaszkodtam, azon állítottak is, ami eddig jobban működött, mint korábban. Az is lehet, hogy a mostani hibának ahhoz semmi köze.

Azt is megpróbáltam, hogy az ütközésjelző funkcicót kikapcsoltam, de a tempomat ezt követően sem működött. Tényleg valamilyen rendszerhiba lehet vele. Viszont a sebességkorlátozó funkció meg működik.

Előzmény: GSdriver (491)