Hentes papa Creative Commons License 2015.12.26 0 0 4058

Hát egy huzaltolót  ráteszel szerintem az én MMA300P inverterem is ,,CO" lesz. A feszültség is valahol ott van, mint a fogyósoknál.

De az nekem is látszik, hogy nem a barkács kategória.

Időközben beszereztem az említett argon palackot, a hozzá tartozó argon töltettel együtt. Bár egy tartalékon még gondolkozok.

Mozgathatóság trafós gépnél valószínűleg nem a palack miatt lesz nehézkes. (de ebben is van vagy 80kiló, majd ellesz a gépen/mellett.)

A fogyós se volt nagyon mozgatva mióta megvan, max 2x az 5év alatt. (4m munkakábel a legtöbb dolgot elér.)

Elszívás nálam az asztal felett van fixen. Egy kürtő rajta 200mm-es PVC cső  a végén meg egy csőventilátor.

(nem a leghalkabb de szippant, mint a szennyvizes IFA)

Végül is már ha ennyire nincs mit csinálni két ünnep között szerintem felmegyek megnézem a trafóst. Persze előtte egy telefonos kérdéssor lesz.

De te mint gyakorlottabb AWI-s pár dolgot írhatnál, hogy mit érdemes megnézni egy ilyen gépen.

A műhelyed állapotától függetlenül a géppróba mindenképpen érdekel.

Vagy ha te is akarsz egy tesztben részt venni nálam is lehet tartani egy géptesztet.

A te gépeid elférnek zsebben, argon van itt is, meg a gépeim kipróbálásához szükséges 400V os hálózat is.

A tesztalanyok lehetnek nálam:

-Mastroweld MMA300P bevontelektródás inverter

-ForMig 180/210 trafós fogyós (jelenleg tiszta CO-val 1,0 huzallal)

-MMG AM és Varga lánghegeszők, vágók (disszuval vagy akár PB-vel)

-na meg van egy egyfázisú maszek batár bevontelektródás trafó (4-es elektródától felfelé)

Ha ráérsz akár két ünnep között is jó, januártól viszont csak hétvégén és dél előtt érek rá.

Előzmény: maseratisti (4054)