repcsepista Creative Commons License 2015.12.24 0 0 1274

2015 vége, hogy lenne vége ha el sss...kezdődött... na a BbLia: ez csak egy ráadás lenne ha lenne volna volna volna...
               4.: A coasttocoast-ról szedem le... ami ... hogy kinával elkerülhetetlen a leszámolás ami ...valami amcsi csiriba ha lett volna ollan hogy amcsi... Vicca, emlitettem hogy amit tudunk meg sejtünk meg látni akarom barom brrr... na barom aggyal deee...monduk itt csak a a a... kigyóagy a bél -emésztó szervekkel... ha azt mondja van hogy van neki több...még nem találkoztá az igazi gazi magaddal...???
                5.: http://www.coasttocoastam.com/show/2015/12/22
http://www.coasttocoastam.com/show/2015/12/22
David hivatásos katona (névi s kapitánként szerelt le, vagy nugdijjas) Na kina mama kinja (bizon Nagy nad nad nad..Turáni nemzetek...nincsak ők is hun ok deee...) kiprovokálja hogy JEWusa? - hazavágja, amihez vicca hogy ...
                6.: Én álmodok, s álmom eddig mindenbe beteljesedett... amit most röviden...
                7.: Az első fordüllő...hogy A NAGY VERESHASU SERKANKIGYÓT SZÉDSZEDTÉK... ami ha a másik...tegyük fö...ha téngleg meg akarnák valósitani a zsidók s zsidó -judó?- kersztények alma...akkor ATOMHÁBORUK RUKK RUKK RUKK...MIG JEwusa...itt j.U.K.-usán belül is...irtó ollan izrehellozás lerozás ami sose volt sose lesss... UGYHOGY AZ AMCSI FÉLTEKE TOTA ELNÉPTELENEDETT...CSAK ALASKÁBA MENEKÜLTEK MARADNAK MEKK... nota, a föld tota...fekete feggkete üszög vala...ha egyáltalán... ???
                 8.: TEHÁT AKIK EZEKET AZ EGET FÖLDET ROBBANTÓ MÉRGEZŐ -GÁZOSITÓ FEGYERVEKET LÉTRHOZTÁK...AZOK VALÓBAN AZ EGÉSZ... HOGY ŐK MIT TARTANAK ANNAK...azt csa egg gizs izeltő: a: ha már ezzel a tudással meg technikával ténleg a Holdon vannak...akkor azt már rég DOOMDSDAYOZTÁK...ha a Mars...azt is, de kérdem... hogy tudták vagy tudnák megcsinálni...hizz akkor ezt... b: izráler abculla érdeke hogy a BbLia PROFÉCZIA SZIJA...gülümbü is NAGY IZRÁEL...monduk amit mutogatnak az csak ne láss tót..vakulj magyar...hogy az Nilustól az Eufrátesig... egy kocka?- ami tégla...de maga a BbLia lieirása a KOCKA VÁROSNAK bizon franica területeket is magába hapar...tehát ezt mig lesz...NA MINDEN ATOMARSZENA AZ ŐK KEZÜKBE EDDIG... c.: izráel tota betudja robbantani egymaga a HORR -MADIK WALLAGHJÁBORUJUKAT AMI CSAK ÜSZKÖS LUKAK MARADNAK...monduk nekik megvban az összes nagyvároskra EGY LEGALÁBB NAGY NNN...MEGATOTTÁNÁS DDOMSDAY GÉPEZET... d.: Monduk... JEWusa elől... rendelkezik azzal a pusztitő fegyverekkel az égből...hogy ha akarják...tota hazavágták...nemcsak kina hanem minden...na itt MÁR NE... A A A...AZ ELLENSÉG BIZON A TURÁNI EREDETÜ S SZÁRMAZÁSU NÉPEK...tehát VAN EGY URALKODÓ HÜLLŐ - MÉREGES KIGYÓ FAJTÁJU...NA AHOZ HOGY MEGÉRTHESSÜK...az a test, amit a BbLia is beszélne hjogy Jézus követők megjellenek meg eltünnek...nekik ugganug megvan... CSAK ŐK KOROMSÖTÉT GÁZ -ÖVEZETEKBE...NA MONDUNK ha láttátok Man in Black filmeket... sőt... minden formát feltudnak ölteni...maga a Cél... hogy beijjeszenek bennünket...UGGANÉS AZ AMIRA AZT MONDOD ÉN VAGYOK, az valóban egy... Vurtullat realiti vagyis... ember állat -állat ember? -buuu...
               Innenn...
...fidelem, pontosam megmondom mektek...hogy MIT LEHET CSAK CSINÁLNUNK...am mindent ami adva van, de mit éredemes...mi marad meg... Josinosa itt minden a HIT -ED??? -ami érdekes...hogy csak arra emlékszel, amire emlékeztnek, vagy amira most te akarsz akarsz...mit akar a Magyar NapNépemNemzetem Nemzetségem... 1 mint mind...
u.i.Tröha, ne feledd el...pontosam megmondom, hogy mi az ami... ha meg akarunk maradni? - minek? ---akkor az mi...mi? -bennünk vala vagy vala vallaGod kinba mint sss... ha elkezdódött kina kinlasztása sss...

Előzmény: repcsepista (1273)