Kedves Fórumtársak!
Idén májusban kezdtem kergetni az általam használt Yamaha A3000 Samplerhez gyári hangmintákat ill. CD-ket. Akkoriban - és azóta is, bár ritkán- az Ebay-en futott néha 1-1 hirdetés, ezekben vagy egyenként árulgatták olyan 15 font + postáért a lemezeket, vagy egyben a 8-9 létező gyári lemezt adták 50-60-70 fontos árakon.
Namost magyar ember lenni ugye spórolós, ahol tud :o) szóval nemrég sikerült cserebere útján szert tennem az A3000-4000-5000-re kiadott 8 gyári CD + Standards lemez összeállításra, valamint ezken kívül még 1-2 további érdekes gyári 3k lemezre.... most úgy 11-12 CDm van ezekhez.
Annak idején többen segítettetek hasznos oldalakkal, linkekkel főképp az E-MU ESI-szériához való CDk ügyében. Az Audio WareZ (audioz) oldalon például majdnem minden ilyen CD megvan, letölthető, image-ből kipörkölhető...a teljes Classics EIIIX sorozat (8 lemez) és a Formula 4000 is (egyedül nekem ebből az Earth Tones nem sikerült, az valamiért hibásnak tűnik a rar-ból kicsomagolva, és sajna mindenhol ez a verzió van fent...) - de ígéretet kaptam egy kedves kollégától ennek a hiányzó CD-nek az átmásolására is.
Nos, ezt most azért írtam le, mivel szeretném valahol megosztani Veletek a Yamaha A-szériás lemezeket, és ehhez várnék ötleteket (tárhely, oldal, etc.) ill. hogy hogyan tovább, milyen úton-módon tudnék én ezekből használható image-t (iso, bin) csinálni, ami majd kiírva menni is fog, illetve végső soron hol lehet ezeket vajon "büntetlenül" felrakni, megosztani....hmmmm.
Minden építő ötletet és segítséget előre is köszönöm, üdv. Peti