Arni87
2015.12.20
|
|
0 0
31
|
Szia
Talán még nem késő. Én a V40-t ajánlnám mivel a az s40 csomagtere nagy viszont túl kicsi a rakodó nyílás. Nagyobb dolgot szinte lehetetlen belerakni. A tapasztalat atom az, hogy az 1.8 motor gyenge, éppen hogy csak elég az autó mozgatására. inkább a 2.0 venném a helyedben. kettős tömegű lendkerék úgy tudom nincs benne. Alapvetően egy helyen rozsdásodik, az első sárvédő és a küszöb találkozásánál. Ez viszont megelőzhető ha időnként kitakarítod a földet onnan. Amin Volvo felirat van az nagyon jó könnyű javítani. Viszont a motor pl 1.9 td hulladék. a váltó meg ugyanaz szinte mindbe lötyögősen össze vissza jár. Ez utóbbi felújító szettel javítható, de sohasem lesz olyan mint pl egy vw-é. A fűtés nem túl jó bennük nekem 1997 1.9 td-m van a haveromnak meg 1998 1.8 116 Le benzinese. Lehetőleg ülésfüstétel vedd nem fogod megbánni, viszonylag gyakori extra.
A futóműve nagyon jó 90-100 kmh körül derékszögű kanyarban nem szoktam lassítani. vagy pl. Győr- Zírc útvonalon a hegyek között fel-le stabil 80-al könnyedén lehet autózni. Az ülések hosszú távon is kényelmesek. Az utastere 130-ig csendesnek mondható. Nekem már 3.5 éve van meg és még marad 1.5-2 évig. A mostani tapasztalataim alapján, meg népítéletek stb. inkább valami japánt vegyél pl. Honda Accord. Az alkatrészárak szinte azonosak és ahogy nézegetem sokszor olcsóbbak. Nem olcsó a fenntartása! |
Előzmény: Amos73 (30)
|
|