repcsepista
2015.12.16
|
|
0 0
1271
|
GOBDEBATE TE TE TE...BUTA... Egyre másra jobban szorit a kapca ca ca ccc... 1.:Na jaccaca jaccaca Goldi mama malacca jacca jaccaca ccc... Mielőtta debute te buta -ről, ime az egyik ismerősünk...fidelem, mert már tota NAZI-zizmusa...ami egyre dó re mi fá...jobban kilógna neee...látszik a pestIzsákból a ló lába... nyihahhahhaaa... dzsidaaa... na az UTOLSOS CON FRONT -TI TI TI...CZION AMI A CZION OK CZIONA ONE HONA...ÉGI SÉP HAZA...SZENTEK OTT HONA (SZENTFÖLD???) HON A VASRUD...HA NEM A JUBI(B)LIBA... TE BIBA...TU BAPPA LUPA... LUK LUK LUK...HA MINDEN TÖBBET CSAK LUK... 2.:Ezt a gyereket nem azért teszem be, mert hogy a könyvét megvegyétek...mert OLLAN HOGY PÉNZ??? - ELEVE OLLAN NINS, MEG HOGY HA LENNE EGY SZEM CSALÁDA A MAGYAR ISTENNEK, OTT ENNEK? MI EZ? - FOG ALMA SSS...MINT AHOGY EZ??? -NINS SSS... 3.:Mjocst csak annit... na az első kör debate te bute, azzalkezdődik hogy BENNE VAGYUNK A SÁRBA, JUBILI KIBORULT... SÁRBAN GANÉ...BENNE VAGYUNK A III. -WALLAG OK... NA TOTA CSAK... IDVÖZÜLLŐK (LÁNOK ÜLNEK A TROONBA ARANCOCORUBA NA ARANYERESEK NYEREK TI NYERITHETTEK MELLIK LÓRA (LÓ LÁBA KOLÓGNAK A PESTIZSÁKBUUU... TESZTEK...NYIHAHAHAHAAA...) MEG IDVÖZÖLTEK...(ÁLDOZATOK TOK OK, ÉHALLÁLRA ITÉLT MINDEN NÉP???) 4.: Ssss... vissza...hogy mikor volt az 1%-kaka pu! -de azon belül kezibe MINDENE PÉNZ S KEZDEMMENYEZÉS és és és...na mikor voltak a 99%kaka pu TÜN TETT TETÜK VAGY TETTETŐK... a gyerek széttroncsorizta a GITTÁROM PENGETEM DE LENGETEM... akkor kezdődüdött...az UJ ÉGE EGESEK FÖLDESEK UJ KORP SZAGA (SZAGA AZ CSAK ŐK ÁLTAL LUK TÖRTÉNHET HAT HAT HAT... AZAZ KIK A HETMANOK) UJ VILÁG URAI... A LÁTHATATLAN OK VILLOGÁSA KÁSA DE KASSZA...AKIÉ A KASSZA (CSAK ANNAK VAN FASSA) A KASZA...LÁSSA... Jinnen...ezt folta ta ta tatom nekem is van atom meg neked is... csak hjátul pu pu pu... Isten barma buuu...
jah...https://www.runawayinequality.org/product/runawayinequality |
|