Kezdesz már nagyon összezavarodni, pihenj le egy kicsit!
1. Írtam, hogy tudom, hogy ott nem körzeti orvosoknak hívják őket, de ezek szerint te meg nem olvastad (vagy mert nem tudsz már az idegtől, vagy mert az eddigieket is csak felolvasták neked és a zárójeles részt kihagyták)
2. Ő nem tud magyarul, én meg németül. De képzeld! Mindketten tudunk angolul és nem csak nyögdécselni. Tudom te a Vida Ildikókhoz vagy szokva, de hidd el, van ilyen és nem is kevés. (Mellesleg maga az a történet, hogy miért kellett az életünknek úgy alakulnia, hogy két vérrokon nem beszéli a másik anyanyelvét, hát az is megérne egy misét a dicső XX. századról!)
3. Az unokaöcsinél jól felszerelt orvosi rendszer (több orvossal és gyógyszerésszel, meg gyógyszertárral) van és nem sor a váróteremben, így még a helyi sportköröknél is ő szokott lenni az ORVOS (így nagybetűkkel - ingyen). Az igaz, hogy szabin talán 3 éve volt utoljára. Úgy amúgy elég széles érdeklődésű, nála belefér a politika is (persze nem a rendelőben).
Szóval tényleg fogalmam sincs az ottani dolgokról, ezért örülök annak, hogy a kötetlen munkaidődet itt pazarlod és ontod ide nekünk azt a sok eszet. Ha nem lennél, hiányoznál.