limányjár
2015.12.15
|
|
0 2
3950
|
Sziasztok! Én nem szóltam bele idáig!
Mindenkinek van igaza! Tegyünk pontot a végére! Aki Gellért hegyi fügére vágyik az menjen a Petőfi híd budai oldalához, oda ahol fel lehet menni a villamoshoz 4-6.. és a műegyetem felől, van egy, vagy kettő hatalmas bokor! A hajléktalanok zabálnak róla... Na ott nem károsít senki semmit sem!.... A természet megóvása nemes feladat, és mindenkinek kötelessége. Ha valakiben van némi környezet tudatosság, akkor baj nem lehet. Judit tapasztalt, jószívű okos hölgy! És biztos vagyok abban, hogy azért ajánlotta fel ezt az opciót, mert hiszi - ha már valaki ide téved a fórumra, van köze a természethez, növényekhez. Ő is nagy gyűjtő, lejárja a lábát , és figyeli a bokrokat. Van aki nem teheti meg, vagy nem akar pénzért venni olyan 'közkincset" ami valahol az üvé is- az ő saját nemzeti történelmének része,, részét képzi. Ha van mögöttes inteligencia- tudatosság a szépre, a környezetre, és vágni akar a hegyi bokrokról, még hasznos is neki a fiatalítás, de tegye ezt úgy, hogy az igaz az "övé" is de a hazánk része! |
Előzmény: Silvan (3949)
|
|