kovlin
2015.12.11
|
|
-1 0
28
|
Sziasztok! Bevittem a 10 éves Opel Astrámat a Schiller Opel Váci úti szervízébe, mert a motornak van egy fura plussz hangja az indítástól számított első 10 percben. Nagyon kedvesen elmondták, hogy ki kell cserélni a vezérműtengelyt és a proléma megoldódik. Meg is egyeztünk, hogy ez 50 ezer forintba fog kerülni. A szervízes pár óra múlva felhívott, hogy kicserélték a vezérműtengelyt, de a hang megmaradt, úgyhogy kicseréik a vízpumpát is, ami 28 ezer forint. Mondtam, hogy ha ez biztosan megoldja, akkor legyen, cseréljék ki azt is. Este, amikor mentem a kocsiért, mondta a szervízes, hogy még mindig megvan a hiba a kocsiban, úgyhogy a generátort is ki kell cserélni. Erre már mérges lettem, hogy akkor miért cserélték ki az előző kettőt, úgyhogy mondtam neki, hogy reggel visszamegyek, addig átgondolom. Reggel, amikor nyitásra odaértem, és mondtam, hogy akkor köszönöm, de elvinném a kocsit, közölték velem, hogy már kicserélték a generátort is, és tartozom nekik 186 860 forinttal!!!! Az persze gondolom senkinek sem meglepő, hogy a kocsinak azóta is megvan az a plusz motorhangja, úgyhogy semmit sem javult a szervízben. Mindenkinek azt ajánlom, hogy kerülje el nagyon nagy ívben ezt a szervízt, mert ilyen szemét bandát még egyet lehet, hogy nem talál! |
|