Rahed Lee Creative Commons License 2015.12.07 0 0 3829

Nem tud megborulni palack nélkül sem, mert a nagy kerék tengelyvonala jóval kijjebb van, mint a gép középvonala. Amíg épült, sokszor volt rajta csak a gép, palack nélkül, teljesen stabilan áll úgy is. Sokat méregettem, számolgattam már a tervezés során hogy jó legyen a súlypont. Meg is lehessen buktatni, de lábon állva is tökéletesen stabil legyen. Sikerült nagyon eltalálni. Nagyon könnyen mozgatható és nagyon stabil.

Tudod, nekem a dizájn a mesterségem, esztétikai okokból ragaszkodtam a hajlításhoz. A Miller volt a minta:-)

Az előző kocsin két polc volt, az egyik mindig üres volt. Nekem nem kell több:-) A pedál, meg a kesztyű elférjen, a pálcáknak is van tartó kétoldalt. Higgyétek el, nem tudtok olyant mondani, amiről utólag azt mondanám, hogy valóban úgy kellett volna csinálni. Nem azért, mert én olyan okos vagyok, hanem mert hetekig agyaltam rajta, rajzolgattam, méregettem, megterveztem AutoCad-ben, így térben forgathattam, mindent láttam, hogy mi meddig ér, hogyan fér be stb. És mindenekelőtt a saját tapasztalataim, munkamódszerem voltak az elsődleges szempont.

Pontosan tudom, hogy mi volt az előzőnél, ami mindig útban volt, mi az amit mindig keresni kellett, vagy nem állt kézre, vagy felesleges volt. Azt eszembe sem jutna állítani, hogy ennél jobbat nem lehetne csinálni, de hogy nekem ez az ami az mindenben a legjobban megfelel, az biztos. És ezt önző módon én csak magamnak csináltam :-))

Előzmény: Batri Guszti (3827)