Rahed Lee Creative Commons License 2015.12.07 0 0 3826

Szerintem kapcsold Stick üzemmódba és amelyik potival ilyenkor tudsz állítani a kijelzőn egy fix értéket, akkor az lehet a hegesztőáram főgomb. A többi gomb ilyenkor elvileg nem játszhat, mert azok már mind AWI paraméterek.

De sajnos vannak olyan elvetemült kínai gépek, amiken a kijelző csak a pillanatnyi hegesztőáramot mutatja, amíg nem hegesztesz, addig nullán áll. Ez talán a legnagyobb baromság amit az elmúlt évtizedekben feltaláltak, mert vagy a kijelzőt nézed, vagy hegesztesz. Ergo hegesztés közben tök mindegy, hogy mit mutat, úgysem látod. Lehet, hogy ez is olyan. De MMA módban úgy is lehet érezni, hogy kisebb, vagy nagyobb az áram. Próbálgasd, tekergesd. Az ívből úgyis látod, hogy most több, vagy kevesebb.

Nekem a "Pulse Amp" gomb lenne logikusabb, mint szimpla áramgomb, elvégre ezzel lehet a max áramot állítani Awi pulse módban is. A bázisáram a minimumot jelenti.

De ez csak az én szerény véleményem, nem biztos, hogy jól tudom. Felhívhatod a forgalmazót is ha nem jössz rá.

Nekem már attól is herótom van, ha egy billenőkapcsolóra a nemzetközi KI / BE piktogrammot rakják, holott itt nem ki- és bekapcsol egy adott funkciót, hanem két különböző funkció, paraméter között választ. Ezek után ne csodálkozzunk, ha nem egyértelmű a gombok feliratozása.

Előzmény: kramoto (3825)