Nem igazán értem, hogy milyen kábeltartót kellene jobban átgondolnom. Nincs is rajta kábeltartó :-)
Át van ez gondolva alaposan, nem lefelejtettem, csak annyira kínálta magát a palack, hogy úgy döntöttem, majd a nyakára tekerem. Így nem képződik egy újabb akadály, nem akadok, rúgok bele úton-útfélen a garázsban járván, nem lesz szélesebb a szerkezet. Továbbá elég merev az SR26-os awi kábelem, ezt nem nagyon lehet akármilyen kis fülekre tekergetni, olyan bumszli karókat meg nem hegesztek rá, ha hatan bíztatnak, akkor sem :-)
A gép azért nincs lejjebb, mert nem szeretném guggolva állítgatni, ne legyen túl közel a poros koszos garázspadlóhoz, és a digitális kijelzőnek is van egy dőlési szöge, ami egy adott magasságban látható jól. Pont ez az a magasság. Továbbá az én gépem csak tizenegynéhány kiló, nem emeli meg a súlypontot, meg a palack súlya úgyis mindent visz. Éppen jól megsaccoltam a súlypontot, nem kell nagyon nekigyűrkőzni, hogy hátrabillentsem a hátsó nagy kerekekre és tartani is könnyű ebben a pozícióban.
A gép alatti polcon azért nincs hátul korlát, mert ha döntve tologatom, akkor felém bukik, hátra egyrészről a gravitáció miatt és a palack miatt sem tudna leesni. A palack elzárja az útját.