Andriska07 Creative Commons License 2015.11.30 0 0 4905

Igazából nem tudok vitatkozni veletek, eléggé izzadságszagú. Azt viszont nem értem, hogy miért kopnak ki törvényszerűen azok az egyszerűbb, de mégis ezerszer hatásosabb témák, amikkel anno operáltak, lásd elő 3 album. Most meg így tekerik, úgy tekerik, olyan mintha a nótának nem lenne semmilyen koncepciója, vázlata...stb. Persze a megadethnél mindig is így voltunk: elsőre nem aztán, tizedikre már okés volt, huszadikra meg istencsászár. De valahogy ma már nem mozdít meg bennem semmit. Ettől persze gondolom tonnaszámra születnek az Awesomeok. Kíváncsi vagyok, Mustaine meddig akarja még húzni ezt így, mert ennek sok értelme már tényleg nincs. Amit el akart mondani, azt már 20 éve elmondta, ez már csak önismétlés.

Az elmúlt években a megadeth kapcsán (mindössze) egyetlen érdekes élményem volt: épp a Cion Bölcseinek Jegyzőkönyveit olvasgattam (arról most kár vitatkozni, hogy valódi-e vagy sem, mindenesetre tanulságos írás), miközben a háttérben szóló Dance in the Rain refrénjére lettem figyelmes: "You better learn to dance in the rain, instead of wait for the sun Learn to dance in the rain, the sun will never come" - aki esetleg olvasta az irományt, az sejtheti milyen érzés volt.

Előzmény: 4umos (4904)