korimv6
2015.11.27
|
|
0 0
8901
|
Szia. Enyémben gyárilag volt kiegészítőfűtés. Sajnos nem működött, kitöröltem a computeréből a hibakódokat, ezután már elindult, de nagyon füstölt, és gázolajszaga volt. Beszéltem egy pesti barátommal aki foglalkozik állófűtés javítással beszereléssel, hogy megjavítja-e. De mikor kiderült, hogy Eberschpächer kályha van benne, azt tanácsolta, azt dobjuk ki belőle, és tegyünk bele Webastot. Így tettünk, lett bele webasto kályha, kapott egy kiegészítőfűtés modult, ami mint a gyári figyeli a külső hőfokot és vízfokot, és ha kell rásegít a víz melegítésében. Ezen kívül kapott még egy teleron modult, amivel az sms-ben beállított ideig, telefonhívásra elindul a kályha. Pl sms-ben elküldöd, hogy 60, majd elkezded hívni, a második csörgés után bontja a kaocsolatot, és 60 percig működik az állófűtés, pluszban még a belső ventit is elindul. De lehet időzíteni is. Ha 0600-át küldöd, akkor minden nap reggel 6kor bekapcsol. Sztem nagyon profi cucc. Az eredeti kiépítésből egyedül a vizcsöveket tudtam használni. |
Előzmény: csumpala (8900)
|
|