szepnorbee
2015.11.24
|
|
0 0
476
|
Na én is megreklamáltam ezt a repedés dolgot. Kicserélik a spoilert, csak várni kell mert nincs az országban. Azt mondta a szervizes, hogy ha meglesz az alkatrész, 3 napra ott is kell hagyni a kocsit az elem festése / száradása miatt. Bár én ezt nem értem miért, mert biztos nem a helyén fogják színre fújni. Egyébként a garit bármelyik hivatalos Citroen szervizben tudom érvényesíteni, vagy csak ott ahol vettem? Ha láma kérdés nézzétek el, korábban nem volt új autóm.
snow.dog:
Nincs esetleg idei friss Speed Camera frissítésed? Letöltöttem egy frisset valahonnan, itt jó is (Ausztria) de magyarban egy trafit sem jelez. Vagy esetleg megosztanád, hogy ezzel a RadarViewer programmal hogyan tudok magamnak frissítő fájlt csinálni? Az eredeti fájlból már sikerült kinyernem az LZW fájlokat (dupla tar tömörítés) amit meg is nyit a RadarViewer, de innen nem tudom hogyan kellene hozzá importálni a friss Here! speedcam adatbázist ill. hogyan számolok CRC-t, hiába guglizok. Úgy látom a koordinátán kívül még egy csomó paraméter van egy-egy bejegyzéshez. Köszi! |
Előzmény: snow.dog (475)
|
|