Valóban 2 golyó van benne. A golyót a dugattyú alatt lévő réz házban cserélted, vagy a légüst alatt?
Ha pumpálod és nehezedik a pumpálás, akkor a légüsttel nincs gond. Viszont ha nem keményedik valahol elmegy a levegő. Ez lehet repedt cső, vagy más is.
Ha már felújítottál gondolom a szórófejet is felújítottad.
Ha felkeményedik a pumpa pumpálás után akkor én az elzáró markolatról levenném a permetezőszárat és megnézném folyik-e a lé. Ha nem, akkor valahol dugulás van.
Ha nem is keményedik pumpálásra a pumpa, akkor viszont vagy a golyó nem tud mozogni (a leragadó golyó gyakori jelenség nálam is sajnos), vagy valahol elszökik a levegő. Egy légüst kb 8000 ft körül volt mikor én néztem, szóval nem egy ócsó dolog. Viszont ha olcsón megúszod a felújítást, egy jó minőségű réz fúvókával fele annyi permetszerrel tudsz permetelni, ami azért elég jó dolog.
Én is akarok motoros háti permetezőt, de tekintettel, hogy én szőlőzni akarok így mindenképpen gyűjtök egy jobbra, nem veszek egy bóvlit. Mert hát mennek azok és jók is, csak hamarabb kopnak a kopó alkatrészek. Szóval a minőség rovására megy az olcsó ár általában. Legalább is ezt gyakran tapasztalom pl láncfűrésznél, motoros kaszánál stb.