A festő Creative Commons License 2015.11.19 0 0 1280

Üdvözlök Mindenkit!

A vásárlással kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy nem árt még a kereskedőt is megválogatni!

Én rendesen ráfaragtam a közel 500.000,-Ft-ba került digitális zongorámmal.

2015 április 12.-óta nem jó.

5 hónap után kiérkezett a szerelő  hozzám, hogy kicserélje az általa "diagnosztizált" hibás  alkatrészt. A gyártól megrendelt alkatrészek közül , csak  egy panelt hozott el, a többit otthon hagyta! A CPU-t kicserélte, de a hangja ugyan olyan gyatra lett, mint volt előtte. Telefont fel nem veszi levelekre nem válaszol, szóval el nem érhető! A magyar forgalmazó a szerelőre hárít a szerelő meg érdektelen. Van a birtokomban 7 hónapja egy használhatatlan zongora és kidobtam félmilliót forintot rá.  Igen türelmes voltam eddig, de  most már ledobta az agyam a Riga láncot és meg írom, hogy más nehogy így járjon! A digitális zongora egy Kawai CN34, itt megjegyezném, hogy "állítólag" a gyár még nem találkozott ilyen hibával és értetlenül álltak az eset előtt. Röpke 4 hónap alatt sikerült legyártani,  leszállítani nekik a szerelőhöz. A tisztelt szerelő, Miskolczi úr +1 hónap után ki is jött, de a hangszer még mindig rossz! Azóta csend és elérhetetlen, a Tutto Hangszer vagy más néven Budapest Zongoraszalon meg hárít. Van 5 év garanciám rá csak mégsem érek semmit vele! Magyarországon mindent megtehetnek a vevőkkel és senkit nem érdekel, hogy hülyének nézik az embert!

Előzmény: jollép (1279)