Fapapucsklumpafun Creative Commons License 2015.11.17 0 0 1079

"Na ez kinek van meg fiatalok?" - ez mekkora poen volt Cyandora!! :)))

Amugy termeszetesen megvan a dvd formatumban is!!Rengetegszer vegigneztem mar az Egeszseges Erotikat!!Szerintem a legtobb fapapuccsos es klumpas labat mutato film!Es ezert is dermeszto! belegondolni,hogy ahogy a film is mutatja kivalo korlenyomatkent szinte minden no fapapucsos volt abban az idoben , es egyes munkahelyeken meg foleg!!Es ami meg erdekessege a filmnek,hogy a nok tobbsege sajat papucsban amatorkent jatszhatott!..

Eszmeletlen hogy hemzsegnek benne a fapapucsok.Csak sajnos nem tul jo minosegu a film..

Tudnal meg a filmbol jeleneteket ide masolni?Illetve ki tud a filmrol infokat meg?

Klumpafetisiszta ed synex: igen lehet sejtik.Es tuti sokan ezert is es nem csak praktikabol hordjak ezeket..

Amugy elso elmeny : mutter baratnoje sokszor nalunk volt es tobbszor volt,hogy mikozben a baratnoje beszelgetett ulve fapapucsban,ezalatt kilepett tobbszor a papucsbol meg vissza.Mindezallatt en a foldon jatszottam es volt,hogy veletlen a labahoz gurult egy lego stb.Na most en egy ilyen alkalmak egyiken kezdtem nezegetni a talpat es a fenyesre kikopott fapapucsot es raeszmeltem ,hofy bazz..ez mennyire noies es szexi!Az illata is az volt mmhmm, amikor otthagyta egyszer a fapapucsat!!(ferfive-ve valasom egy epizodja is ez!;)/