Viktor34 Creative Commons License 2015.11.14 0 0 1274

Bocsánat, de most kaptam jelzést a kérdésről. Pl.: a billentyűzet túl hangos, viszonylag nagy hangerővel lehet elnyomni a kopogást. Talán rosszul fogalmaztam, elvégre itt nem is igazán hibákról van szó, hiszen ez egy kombinált hangszer, amibe ennyiért nyilván nem lehet belerakni egy Tyros-t meg egy Bösendorfert. A zongora hang nekem megfelel, de pl a gitár, ill. a trombita hangok lehetnének szebbek. A stílusokból is nehéz néha megfelelőt találni, mert ugyan van bőven, de a korábbi olcsó Yamaha szintetizátoromon valahogy több hasznosat találtam. Persze tudok rá tölteni usb-n, de nehéz találni kompatibilis stílust. Leginkább a régebbi Psr gépekét tudja kezelni.  Ráadásul a kalapácsmechanika, ami zongorázáshoz nélkülözhetetlen, szintetizátor üzemmódban inkább zavaró, ez természetesen nem hiba, csak szokni kell. Nem jut eszembe most más negatívum, a lényeg, hogy egészében nézve egy remek darab, aki megveszi szerintem szeretni fogja. Azóta vágytam egy ilyenre , amióta a 630-as megjelent, de várnom kellett még két generációt.:)

Előzmény: djuice (1272)