zaby34 Creative Commons License 2015.11.13 0 0 7455

5X erősebb autó és CSAK 2X jobb a gyorsulása??????????))

Te még nem ültél azokban az autókban, amelyek ott a listád végén vannak.)

A gyorsulást ne 0-100-ig hasonlítsd össze a gyenguszka és az erősebb autók között. Nézzük mondjuk 0-200-ig!!) Vagy mondjuk 0-250-ig..)) Jaaaaa, 180 csak a végsebesség??) És 120-nál már csak úgy lehet vele előzni, ha az előzendő jármű lefordul???))

Szerinted egy 300Le-s autó CSAK 6-7 mp.-re volna képes?? Dehogyis. Olyan az áttételeinek hangolása.

1,8 benzin vagy 2.0 dízel között vacillálni?)

Én nem tudom Te kivel akaszkodtál össze idáig, de talán próbálj meg egy 3.0 Tdi Audival esetleg!) Az nagy, böszme, de azért megmutatja Neked mindkét kipufogóját, csak nem sokáig fogod látni, mert összemegy picikére!) És ha mindketten padlógázt nyomtok majd, a Te 1,8 Tfsi motorod fogyasztása 25 liter lesz, az 3.0 Tdi meg 15-nél megáll..)

Fogyasztást nem úgy kell mérni, hogy egy tank benzinből megyünk 800km-t amelyből 20 km-en keresztül nagyon nyomjuk, majd 780 km-en 90-en battyogunk és elmondjuk, hogy jól fogyaszt, pedig nyomtam neki!!)

Tankold tele az 1,8Turbót és menj Vele CSAK 20km-t Padlógázon, húzatgatva!! Tankold újra tele!!!! Meg fogsz döbbenni!!))

Azt sem értem, hogy emelkedőn mi a gond..) Vissza kell kapcsolni és már megy is??? A dízelnél nem kell visszakapcsolni!)

Jóó, most Te egy 1,6-os  dízel motort(és még Ford is) hasonlítasz egy 1,8-as benzineshez.

Azért az mindig tudott dolog volt, hogy az 1ccm-re vetített fajlagos teljesítménye a benzinesnek mindig jobb volt, de szerintem egy 1,8 benzin és 2.0 dízel között a fogyasztás/teljesítmény arányban nem is lehet vitázni!)

Előzmény: Spanos (7449)