krazo49 Creative Commons License 2015.11.12 0 0 72785

Nem teljesen idevágó kérdés, de ahogy vissza olvastam, itt sok hozzáértő van, talán lesz valami javaslat.

Van-e valami 6" körüli kijelzővel rendelkező "lájtos kütyü" amivel a zsebemben lévő okos-telefon Wi-Fi megosztását kihasználva el tudnám érni a net-t? A "lájtos" általam kitalált megfogalmazást arra értem nem kellene zene, telefon levelezés - csevegés meg a többi + szolgáltatás.

Nem gyakran, nem rendszeresem volna erre a megoldásra szükségem, de pl. Bpesti útjaim során jó lenne térkép - menetrend megtekintéséhez. (nem film letöltés,nézés). szemüveges vagyok + már nem kiskorú, látásom nem rossz, de a 4"-os mobilomon ezek a képek kicsik. Próbáltam nagyobb kijelzős telefont, de valahogy nem jött össze. Tablet már nagy, buszra - villamosra nem praktikus és a rengeteg más szolgáltatásaik miatt nem szükséges. (egyébként utazásnál egy 10"-t viszek magammal, de a táskában. Ja és az is a mobilról kapja a net elérést). Ne kövezzetek meg, hogy pont a kijelző méret szerinti "űr"-ben keresek, de hátha bejön valami. Ha nem szakszerűen írtam, elnézést, javítsatok ki.