Fapapucsklumpafun
2015.11.10
|
|
0 0
1068
|
A hetvegen egy vendegloben ettunk.A noiesnek de ugyanakkor atlagosnak mondhato pultosno (kb 48/50 eves) klasszikus kek scholl faklumpat hordott.A pult melletti asztalnal ultunk igy sokszor lattam a labat,mert a pultozas mellett az eteleket is kivitte az asztalokhoz.A pult vegeben volt a konyha igy majd minden rendelesnel lattam a labat es klumpait is.Tel leven fekete zoknit viselt (en mezitlab jobban szeretem) es abban klapogott hangosan a klumpaja ahogy a pult emelvenyen illetve a vendegterben setalt.Farmernadragban es bluzban volt azaz a 90es evek elevenedett meg,de szerintem sokaknal megmaradhatott a klumpa imadat akik anno hordtak .Nemcsak egeszsegugyben hanem vendeglatasban,kereskedelemben is.Legalabbis nem elso klumpas pultos/pincer noakit lattam mostansag,de azert ritkan latok ilyet ezert is volt nagy elmeny.Nehezen tudtam enni annyit mondhatok:)Barcsak megallt volna az asztalnal egy felszolgalas utan es levette volna a klumpait es kozelrol megmutatta volna a labaival egyutt ott ebed kozben..mhmmm..az elet mar csak ilyen szigoru,hogy csak almodozni engedi az embert..Errol (is) hanyszor almodoztam mar ;)
Ti sok ilyenbe botlotok?Vendegloben,kavetoban stb lattok inkabb klumpas holgyet vagy inkabb kereskedelem,posta vagy mashol? |
|